Logitech Create gjør iPad Pro til et produkt vi ikke orker å bruke. Apple er neppe fornøyde.
Logitech Create gjør iPad Pro til et produkt vi ikke orker å bruke. Apple er neppe fornøyde.

Annonse


Nå kaster jeg snart iPad Pro-en ut vinduet!

Logitech er et velrennomert selskap som nesten alltid lager gode produkter.

Les også: ITavisen avslører hvordan Logitech utvikler produktene sine.

Veldig plagsomt
Men, som vi nevnte i vår test av iPad Pro med Logitech Create; det er ikke alltid de treffer blink de heller.

Ikke bare er Create tung og feit, men den klarer ikke holde tritt når vi skriver en gang.

Annonse


Som flere andre har rapportert på Logitechs hjelpeforum, så får ikke tastaturet med seg alle bokstavene, noe som betyr at vi nær sagt aldri gidder å bruke Pro-en for å skrive et kløyva ord.

Bekrefter problemene
Vi hadde trolig gått for Apples slankere iPad Pro-tastatur på lanseringsdagen, men hverken den eller Pencil var å få tak i, så da ble det Create som så mange andre. Billig er det jo heller ikke, for det koster rundt 1600 kroner.

Nå bekrefter Logitech at taste-laggen er et problem, og at de samarbeider med Apple om å rette dette (de designet visstnok produktet sammen).

Vi hadde samme problem med 9.1, og heller ikke iOS 9.2 rettet feilen, så det blir interessant å se om nok en oppdatering hjelper, eller om vi som mange andre har fått en søndagsmodell.

Oppdatering(er) vil trolig hjelpe
Vi har dog trua på at en oppdatering gjør susen, da selve tastaturet også har fastvare i seg. Du kan undersøke fastvareversjon via Innstillinger -> Generelt > Om -> CREATE Backlit Keyboard.

Samtidig som vi skrev denne artikkelen valgte iPad Pro å ta omstart av seg selv etter at vi utførte tilbake-til-hjemskjermen-gesten – Apple har mer arbeid igjen å gjøre på dette produktet, det samme har Logitech.

Annonse