Mac Pro får gjennomgå.
Mac Pro får gjennomgå.

Annonse


– Mac Pro er en vits

John Kheit er skribent på nettsiden The Mac Observer, og i et nytt innlegg langer han ut mot Mac Pro.

Kun oppdatert prisen
Den nyeste modellen, den Kheit bruker, ble lansert for to år siden og ifølge skribenten har Apple vært dårlig på å oppdatere alt annet enn prisen.

Kheit anbefaler heller å kjøpe Mac Pro fra 2010 og oppgradere den med en tolvkjerners prosessor, nytt grafikkort og bedre disker enn å kjøpe den nyeste modellen.

– Stakkars brukere av Mac-søppelbøtte (som Mac Pro blir kalt) har vært nødt til å leve som dyr med et rottereir av eksterne disker, kabler, PCI-kasser (fordi folk fortsatt trenger utvidelseskort) – alle disse tingene er store og klumpete, klager Mac-skribenten.

Annonse


Skuffet
Han mener at Apple bør satse på PCI-Express-tilkoblinger og i det minste støtte for 3,5-tommers harddisker, da bruken av SSD koster mer enn det smaker. I tillegg bør den ha støtte for Bluetooth 4.1 og nyeste Wi-Fi-standard 802.11ac, skriver Kheit.

– Da Apple nesten gikk dukken i 1997, var det disse kjernebrukerne som forble lojale og hjalp til med å inspirere andre brukere. Det var disse som responderte til «Think Different»-reklamene til Apple, skriver en skuffet Kheit.

– Og det er disse Apple har ignorert fra 2010 til 2013 da de lanserte en betydelig, men feilberegnet oppgradering til Mac Pro.

Les også: Apple har økt Mac-prisene med flere tusen kroner.

 

Kilde:
The Mac Observer

Annonse