Apple foretar en omfattende prisøkning på Mac-ene.
Apple foretar en omfattende prisøkning på Mac-ene.

Annonse


Apple har økt Mac-prisene med flere tusen kroner

Det ser ut til at Apple har økt prisene på de fleste Mac-modellene, både bærbare og stasjonære, den siste uken. Dette skyldes at den norske kronen svekkes mot amerikanske dollar.

Mac Mini
Vi har mottatt flere e-poster fra observante lesere som har lagt merke til den omfattende prisøkningen som nylig ble gjennomført.

Mac mini er en av PC-ene som er rammet av prishoppet og den rimeligste modellen koster nå 5490 kroner, en økning fra 4790 kroner, mens de dyrere versjonene skal ha økt med over 1000 kroner i pris.

Les også: Nå synes til og med fansen Apple er for grådige.

Annonse


MacBook og Mac Pro
MacBook Pro og Mac Pro er PC-ene som øker mest. MacBook Pro på 13 tommer øker fra 12 590 kroner til 14 990 kroner, det vil si et prishopp på over 2000 kroner. Det samme gjelder også for den nye MacBook-modellen på 12 tommer.

Mac Pro er modellen som ser den største økningen, og den rimeligste modellen koster nå 33 900 kroner. Tidligere kostet den 29 990 kroner.

Har du også lagt merke til det store prishoppet for Mac-ene? Del dine før og etter priser i kommentarfeltet, så vi kan sette opp en mer komplett liste.

Les også: Derfor kom Apple-prissjokket til Norge.

 

Kilde:
Macrumors