iPad Pro har et bra panel, og er det mest energieffektive av alle iPad-paneler.
iPad Pro har et bra panel, og er det mest energieffektive av alle iPad-paneler.

Annonse


Så bra er iPad Pro-skjermen

Panel-proffene hos DisplayMate har rangert iPad mini 4 fra 2015 (les vår anmeldelse), iPad Pro fra 2015 og iPad Air 2 fra 2014.

iPad mini 4 er kongen
Vinneren: iPad mini 4. Dette var vi klar over allerede nå vi testet Apples nyeste og minste nettbrett:

«iPad mini 4 leverer kontrast i omgivelseslys med en faktor på 2,5x til 3,2x høyere enn de fleste andre brett (og 36 prosent bedre enn iPad Air 2) – dette er en stor panel-forbedring i den virkelige verden! Faktisk har iPad mini 4 en kontrastrating på 225. Det er det høyeste vi noen gang har målt, og nok en rekord for mini 4,» skrev DisplayMate i oktober.

Mini 4 har rett og slett det beste panelet de noensinne har testet sammen med Microsofts Surface Pro 4. Det er ekstra hyggelig for Apple da mini-brettene tidligere har fått tyn av DisplayMate.

Annonse


Les også: Denne iPad Pro-feilen rammet oss også.

iPad Pro akkurat god nok
iPad Air 2 har merkbar lavere nøyaktighet i måten den viser farger på, mens iPad Pro er bedre og får såvidt klamret til seg merkelappen «veldig god» på dette området.

Når det gjelder refleksjoner i panelene belønner DisplayMate alle de tre modellene med rekorder. iPad mini 4 har kun 2,0 prosent refleksjonsverdi, iPad Air 2,5 og iPad Pro 2,6 prosent.

Kontrastvinner er iPad mini 4 (225) , etterfulgt av iPad Air 2 (166) og iPad Pro (163). iPad Pro har det mest energieffektive panelet av de tre.

ITavisens anmeldelse av iPad Pro er underveis.

 

Kilde:
DisplayMate

Annonse