twitter-droid1

Annonse


Twitter offisielt på Android

Det har lenge vært mulig å få fin tilgang til Twitter på Android-telefoner, enten via tredjeparts-applikasjoner eller som en del av operativsystemet, via HTC Sense eller Timescape, for eksempel.

I helgen kom det imidlertid en 100% offisiell applikasjon til Twitter, og den ser ut til å ha vært verdt å vente på.

Avansert
Applikasjonen har vært utviklet i samarbeid med Google, så den er imponerende integrert med hele operativsystemet. Forsiden viser dynamisk hvilke samtaler som er aktuelle for øyeblikket, og du får ellers en tydelig oversikt over hvor mange tweets som har dukket opp siden sist, hvor mange ganger du er blitt nevnt, og så videre.

Programmet kan også synkroniseres med dine kontakter på telefonen. Du kan se hvor meldingene ble postet, og grensesnittet for å svare eller dele meldinger er elegant og raskt. Hele applikasjonen er også oversatt til norsk.

Annonse


Ekskluderer
Dessverre fungerer applikasjonen kun på telefoner som kjører 2.1-versjonen av Android, noe som utelukker svært mange telefoner der ute. Dette beviser problemet med fragmentasjonen av operativsystemet – det er flott at nye applikasjoner utnytter styrkene med den nyeste utgaven, men samtidig er det synd for dem som eier eldre mobiler. Vi sjekket i det minste at programmet fungerer meget fint på HTC Desire.

Kilde:
Twitter

twitter-droid1

twitter-droid2

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse