xperia

Annonse


Se Sony Ericssons lekre grensesnitt

For få dager siden lekket det informasjon om at Sony Ericssons Androidbaserte telefon vil lanseres under Xperia-merket, og at det vil være en lekker liten sak med kraftig Snapdragon-prosessor, 8 megapiksel-kamera og svær skjerm på 4 tommer. Vi merket vi fikk lyst på den allerede da.

Nå dukker det mer uoffisiell informasjon opp.

Egen meny
En video viser nemlig hvordan telefonens grensesnitt skal være. I likhet med HTC Hero vil nemlig Xperia bruke sitt eget skall oppå det tradisjonelle Android-menysystemet. Skallet overhaler det generelle utseendet til menysystemet, med nye grafikkelementer, samtidig som den grunnleggende navigasjonen beholdes.

Det som imidlertid er mer interessant er at mange av applikasjonene benytter seg av det samme kortbaserte systemet, der alle kontakter er plassert i små kort, og disse gjelder på tvers av applikasjonene som Facebook, Twitter eller SMS/MMS. Ved å klikke deg inn på et av kortene kan du for eksempel åpne hele SMS-samtalen med vedkommende. Derfra kan du også hoppe rett til Twitter- eller Facebook-profilene til denne personen.

Annonse
Grensesnittet virker utrolig kult og stilig, men det kan så klart hende at det hele er bare en forfalskning, slik det ofte er med slike lekkasjer. Vi får altså bare håpe på en offisiell bekreftelse fra Sony Ericsson snart.

Kilde:
Betanews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse