saily
Siden Saily bruker eSIM-teknologi, slipper brukerne å bytte fysiske SIM-kort når de bytter mobilleverandører eller reiser til forskjellige land. Dette forenkler prosessen betraktelig​​​​.

Hva er eSIM?

I tider hvor det finnes eSIM-kort, er det fint å kunne glemme de enorme avgiftene for roaming fra den lokale operatøren. Mange velger eSIM ikke bare på grunn av besparelsene denne teknologien gir, men også på grunn av fleksibiliteten, brukervennligheten og bekvemmeligheten.

eSIM-kort er spesielt elsket av reisende over hele verden nettopp av disse grunnene. Ettersom etterspørselen er større enn noensinne, tilbyr de fleste eSIM-leverandørene en rekke dataplaner over hele verden, også i USA. Derfor vil denne artikkelen diskutere de beste eSIM- alternativene i USA for å hjelpe deg med å få et bekymringsfritt opphold i statene.

Det billigste mobilnettet i USA

Den mest praktiske, økonomiske og allsidige måten å bruke mobilnettet på når du reiser til USA er å bruke et eSIM-kort. Blant ulike leverandører skiller Saily seg ut med konkurransedyktige priser, gjenbrukbare planer og døgnåpen kundesupport. Velg Saily eSIM for en sømløs og bekymringsfri opplevelse i USA.

Å holde seg på nett kan være utfordrende når du reiser til USA. Turister velger vanligvis mellom flere alternativer: roaming via sin egen leverandør, kjøpe et amerikansk SIM-kort, eller bruke et eSIM-kort. Her er en gjennomgang av de nevnte alternativene.

eSIM er digital SIM-kort teknologi som er integrert i enheten, i motsetning til de tradisjonelle fysiske SIM-kortene som kan settes inn og fjernes fra en enhet. Her er noen nøkkelpunkter om eSIM:

 • Kostnadseffektivt: eSIM lar deg unngå dyre roamingavgifter ved å gi deg tilgang til lokale dataplaner til lokale priser. Dette kan være betydelig billigere enn å bruke en internasjonal plan fra din hjemleverandør​​​​.
 • Ingen fysisk SIM-kort nødvendig: eSIM er integrert direkte i enheten fra fabrikken. Dette betyr at brukerne ikke trenger å sette inn eller fjerne et fysisk SIM-kort. Aktiver på sekunder!
 • Fleksibilitet: Med eSIM kan brukerne enkelt bytte mellom forskjellige mobilleverandører og planer uten å måtte bestille og vente på et nytt SIM-kort. Dette kan ofte gjøres gjennom en app eller ved å skanne en QR-kode som leveres av mobilleverandøren.
 • Sikkerhet: eSIM kan være mer sikker enn tradisjonelle SIM-kort fordi de er mindre utsatt for fysisk skade eller tyveri og fordi man slipper å bruke åpne WiFi-nett.

Fordelene med Saily

 • Pris. Saily eSIM imøtekommer ulike reisende med sine fem forskjellige dataplaner (1GB,
  3GB, 5GB, 10GB og 20GB) for USA. Planene er fleksible, så enten du trenger en
  kortsiktig eller langsiktig løsning, har Saily alternativer som passer for nordmenn som
  kommer til USA.
 • Engangsinstallering. Det som skiller Saily fra konkurrentene er engangsinstallering.
  eSIM-kort krever kun installasjon én gang, og hvis du ønsker å bruke det på forskjellige
  steder i fremtiden, trenger du ikke å installere den på nytt. Saily eSIM kan gjenbrukes
  etter å ha kjøpt en ny plan, noe som gjør det til det mest praktiske alternativet.
 • Data refill. En av Saily’s fremste funksjoner er data refill. Hvis du bruker opp dataplanen
  før turen er over, kan du bruke funksjonen og kjøpe ekstra datapakker uten å måtte kjøpe en ny plan. Dette er spesielt nyttig for reisende som ønsker uavbrutt internett-tilgang.
 • 24/7 kundestøtte. Saily’s kundestøtte er høyt verdsatt, og tilbyr hjelp 24/7 via forskjellige kommunikasjonsmidler – live chat, e-post og hjelpesenter. Med slik tilgjengelighet kan du være sikker på at du vil ha en problemfri brukeropplevelse.

eSIM-teknologiens evne til å gjøre mobiltilkobling mer praktisk og fleksibel gjør den til et attraktivt valg for både forbrukere og produsenter. Det gir også nye muligheter for IoT-enheter, siden mange små enheter nå kan være tilkoblet uten å kreve fysisk SIM-kortinstallasjon.

KOM I GANG:

Last ned Saily-appen og utfør deretter tre enkle trinn.

Saily tilbyr 24/7 kundestøtte gjennom appen via live chat, i tillegg til en detaljert kunnskapsbase for selvbetjening. Dette sikrer at brukere kan få hjelp når som helst de trenger det​​​​.

Roaming i USA

Det kan virke som at det enkleste alternativet er å beholde mobilabonnementet fra hjemlandet for å bruke roaming i USA, slik at du nesten ikke trenger å gjøre noen ekstra forberedelser før reisen. Imidlertid viser dette seg ofte å være det dyreste og minst praktiske alternativet.

Roamingavgifter kan være ekstremt høye, og kostnadene vokser raskt ved databruk i utlandet. I tillegg er internetthastigheten ikke like pålitelig sammenlignet med lokale alternativer.

Prisammenligning: eSIM vs. fysisk SIM vs. roaming


Amerikansk SIM-kort

Et annet populært alternativ er å kjøpe et fysisk SIM-kort ved ankomst i USA. Dette er et mer budsjettvennlig alternativ enn roaming, men også det har sine ulemper. Reisende må finne et utsalgssted på flyplassen eller ved reisemålet, noe som tar tid. Videre kan aktiveringsprosessen kreve en lokal adresse eller ytterligere identifikasjon, noe som gjør prosessen vanskeligere.

eSIM for USA

Å velge et eSIM-kort er uten tvil den mest praktiske og kostnadseffektive løsningen når man oppholder seg i USA. Teknologien til eSIM lar turister kjøpe og installere et eSIM-kort mens de fortsatt er i hjemlandet, noe som betyr gir umiddelbar tilgang til mobilnettet når de lander i USA.

Med et eSIM-kort kan du fortsatt bruke ditt opprinnelige SIM kort, da teknologien lar kortene brukes samtidig. I tillegg tilbyr eSIM-leverandører vanligvis konkurransedyktige priser som hjelper deg med å spare penger, og dette gjør det til en foretrukket løsning.

Saily, en tjeneste fra skaperne av NordVPN, har flere fordeler for reisende som trenger pålitelig og rimelig mobildata uten å måtte håndtere fysiske SIM-kort. Her er noen av de viktigste fordelene med å bruke Saily:

Det er mange fordeler med eSIM fra Saily, inkludert datapakker i over 150 land, et brukervennlig grensesnitt. Appen er designet med enkelhet i tankene og har et rent og intuitivt brukergrensesnitt som gjør det enkelt for brukere å kjøpe og aktivere dataplaner. Dette er spesielt nyttig for førstegangs eSIM-brukere som kanskje ikke er kjent med teknologien​​.


Saily tilbyr en rekke dataplaner som spenner fra 1GB i syv dager til 3,99 dollar og 20GB i 30 dager for 27,99 dollar.

Prosessen med å installere og aktivere en eSIM gjennom Saily er enkel og grei. Appen gir trinnvise instruksjoner for å kjøpe planer og aktivere nettverket, noe som sikrer en smidig brukeropplevelse​​.

Hvorfor Saily er det beste alternativet for mobildata i USA

Hvis du er ute etter en mer praktisk, sikker og fleksibel måte å koble til mobilnettet på, er eSIM et godt alternativ for deg. Med eSIM trenger du ikke å bekymre deg for å bytte fysiske SIM-kort når du vil skifte operatør eller reise til et annet land. Du kan enkelt laste ned en ny operatørprofil direkte til enheten din via en QR-kode eller en app. Dette gjør prosessen raskere og mer effektiv.

Hvorfor Saily er det beste alternativet for mobildata i USA Blant de forskjellige eSIM-kortene skiller Saily seg ut som det beste alternativet for nordmenn som reiser til USA.

LAST NED:

Støtter telefonen min eSIM?

For å sjekke om telefonen din støtter eSIM, må du verifisere kompatibiliteten med enhetens spesifikasjoner. Slik gjør du det for både iPhone og Android-telefoner.

Er iPhone eSIM-kompatibel?

  • Når det gjelder iPhone, har alle modeller fra og med iPhone XS, som ble lansert etter 2018,
   muligheten til å støtte eSIM. For å bekrefte kompatibiliteten, sjekk “Innstillinger” → “Mobilnett”.

Er Android-telefoner eSIM-kompatible?

  • For Android-telefoner varierer det etter merke og produsent. Du kan sjekke enhetens
   innstillinger og finne mer informasjon under “Nettverk & Internett” eller “Tilkoblinger”.
   eSIM i USA: sjekkliste
Appen er enkel å bruke.

Å bruke eSIM kan raskt forbedre tilkoblingsopplevelsen din mens du er i USA. For å sikre dette, sjekk listen over de viktigste tingene:

 • Sikre at telefonen din støtter eSIM. Dobbeltsjekk kompatibiliteten i enhetens innstillinger.
  Hvis du fortsatt er usikker, kontakt din nåværende telefonleverandør.
 • Få oversikt over reisedetaljene dine. Vurder dine internettforbruksvaner, lengden på
  oppholdet ditt, og om du vil bevege deg rundt i landet eller bli på ett sted.
 • Velg leverandøren som passer best for dine behov. Utvalget av forskjellige eSIM-kort
  kan være overveldende, så bruk tid på å undersøke hvilken leverandør som passer best
  for deg.
 • Aktiver eSIM. Følg leverandørens instruksjoner for nedlasting og aktivering av eSIM-
  profilen.