pixelbookerkansellert
Pixelbook fra 2017 viste hva som var mulig med Chromebooks. For knappe tre år siden lanserte Google Pixelbook Go, men siden den gang har det vært stille og nå er den nye Pixelbooken kansellert.

Annonse


Google gir opp

Det er nå kjent at Google har kansellert sin nye Pixelbook.

Det er tre år siden Google lanserte en ny laptop med Pixelbook Go, nå er det over

Ikke bare det, men The Verge mener at Google har gitt opp laptoper for godt: de har nemlig oppløst teamet som jobbet med den nye maskinen.

Pixelbook ble lansert i oktober 2017. To år senere kom Pixelbook Go.

Google ser seg nødt til å spare penger, så det skal være årsaken. Enda verre for fans av Google-maskinvare er det at maskinen hadde kommet langt i utviklingen og skulle etter planen lanseres neste år. Det var kun måneder siden at de fortsatt ønsket å fortsette i segmentet.

Annonse


Pixelbook Go fra oktober 2019.

Det er Chromebooks på markedet fra Asus og Acer

Google sa også for noen uker siden at de skulle fortsette å utvikle Pixelbooks, men siden markedet med Chromebooks nå mer eller mindre går av seg selv, og tøffere økonomiske tider der handelen av laptoper går nedover, valgte altså Google å ikke fortsette. I det minste ikke nå.

Da får vi bare håpe de ikke gir opp Pixel Watch og Pixel Tablet, to nye produktkategorier for Google. Klokka kommer i løpet av noen uker, og nettbrettet neste år.

Annonse