google maps
Fartsgrenser og speedometer er endelig i iPhone-appen.

Annonse


iPhone får det fem år etter Android

Speedometer og fartsgrenser er endelig på vei til Google Maps til iPhone og CarPlay.

Lansert til Android i 2019

“TechCrunch har utelukkende fått vite at Google har begynt å rulle ut hastighetsmålere og fartsgrenser for iPhone-brukere globalt. Når folk starter navigasjonen på Google Maps, vises kjøretøyets hastighet i miles eller kilometer, avhengig av regionen,” forklarer selskapet.

Fartsmålerne i Google Maps-appen skal bare brukes i informasjonsøyemed. Den faktiske hastigheten du kjører i, må du lese av fra fartsmåleren i kjøretøyet ditt.

Google

For å aktivere funksjonen må du inn på profilen din i appen, via profilbildet, og navigere til innstillinger og så navigasjonsinnstillinger: “slå fartsmåleren av eller på under «Kjørealternativer,” forklarer GOogle.

Hvis funksjonen for fartsgrenser er tilgjengelig på stedet du befinner deg, får du beskjed om du kjører for fort, via fartsmåleren i appen. Fartsindikatoren endrer farge om du kjører for fort. Hvis funksjonen for fartsgrenser er tilgjengelig på stedet du befinner deg, kan du slå fartsmåleren av eller på ved å trykke på fartsgrensen Circle_speed_limit/Box_speed_limit når du navigerer.

Google