Cities: Skylines 2
Cities: Skylines 2 lanseres trolig ikke til konsoller i oktober i år likevel.

Annonse


Dette er ikke gode nyheter

Paradox har valgt å utsette Cities: Skylines 2 til Xbox Series X|S og PlayStation 5 på ubestemt tid.

Vi tror konsoll-versjonene utsettes til neste år

“Kjære konsollspillere,” starter meldingen fra studioet, “vi ønsket å oppdatere dere om konsollutgivelsesplanen. Dessverre har vi ennå ikke nådd stabilitets- og ytelsesmålene vi satte for konsollutgivelsen.”

Det har heller ikke vært en enkel lansering til PC. I oktober i fjor rapporterte vi at utviklerne ikke nådde ytelseskravene de selv siktet seg inn etter:

“Det kan det nå tenkes at flere ikke vil få til, i det minste ikke ved lansering. For utviklerne melder nå at de “ikke møtte visse maksinvare-krav. Vi har ikke nådd målene vi siktet oss inn på. Vi mener likevel at den beste løsningen er å lansere nå,” melder utvikler Colossal Order som backes av Paradox Interactive for å opprettholde lanseringsdatoen 24. oktober. Spillet lanseres ikke til Xbox Series X/S og PS5 før 30. juni 2024.”

Paradox avslutter: “Mens vi gjør sakte, men jevn fremgang, er det fortsatt uløste problemer som påvirker spillet på måter som skader spilleropplevelsen vi ønsker å levere. Vi forventer å motta en ny RC, som skal gjennomgå en grundig gjennomgang i august. Denne evalueringen vil avgjøre om vi kan starte innsendingsprosessen og gi en solid utgivelsesdato, eller om ytterligere problemer må løses.

Studioet har mao. ikke klart å nå målet om RC-versjon (“Release Candidate”, lanseringskandidatet) til konsollene, og kan derfor ikke lansere spillet i oktober som tidligere planlagt. Spillere vil i august få vite om spillet lanseres i år, eller om en utsettelse til 2025 er i kortene.