vipps-kasse
Det trekkes 19 kroner for hver tusenlapp som samles inn med Vipps-kasse. Utover det er det gratis å opprette kasser.

Annonse


Ny Vipps-funksjon

Vipps-kasse er Vipps sin nye funksjon for å samle innn penger.

Dette er Vipps-kasse

“I dag lanserer Vipps en ny tjeneste som skal gjøre det veldig mye enkelere å samle inn penger til private formål som utenlandstur, gave til lærer, vinlotteri og liknende,” heter det i pressemeldingen.

Målet med Vipps-kasse er å forenkle private innsamlinger, som i dag kan være knotete. I stedet for å kvie seg for å være den som rekker opp hånden og sier “Jeg fikser innsamlingen”, kan alle enkelt lage innsamlingskasser i Vipps.   

Vipps
Å lage en kasse er gratis, og hver vippser kan til enhver tid administrere tre aktive Vipps-kasser. “For hver tusenlapp som samles inn, trekkes 19 kroner fra totalsummen som betaling for tjenesten,” forklares det.

– Vipps-kasse forenkler innsamlingen, enten målet er en utenlandstur med vennegjengen, en gave til en kollega, fylle opp klassekassen før sommeravslutning – eller noe helt annet. Pengene som samles inn bor i Vipps-kassen, og ikke på kontoen din. Dermed får du en god og enkel oversikt i Vipps, sier leder for Mennesker og Merkevare, Elisabeth Myhre, i Vipps. 

Slik fungerer det.