humane ai pin
Det er trolig bare et tidsspørsmål før Humane blir solgt eller selger patent-porteføljen.

Annonse


OPPDATERT: Håper HP handler dem

Humane advarer kundene mot å bruke lade-etuiet til AI Pin.

Oppdatert, 15:43:

The New York Times rapporterer at Humane skal være i samtaler med HP om et potensielt oppkjøp. Selskapet verdsetter seg selv fra 750 millioner dollar til 1 milliard dollar.

Lansert i april til svært negativ omtale

Selskapet skal visstnok allerede være på utkikk etter kjøpere etter at anmelderne slaktet produktet, og nå går ting fra vondt til verre: ifølge Humane, som er startet av to tidligere Apple-medarbeidere, er det et “kvalitetsproblem” med batteriet på innsiden av etuiet. Selskapet undersøker saken. Etuiet følger med pakken til 699 dollar, og kunne inntil nylig kjøpes separat for 149 dollar, men er nå listet som utsolgt i nettbutikken.

Annonse


Dette melder Humane om batteri-problemet:

“For å være ekstra forsiktige ber vi deg umiddelbart slutte å bruke og lade ladedekseltilbehøret ditt på grunn av et problem med visse battericeller for ladedekseltilbehøret. Etter å ha mottatt en enkelt rapport om et ladeproblem mens vi brukte en tredjeparts USB-C-kabel og en tredjeparts strømkilde, identifiserte vi et kvalitetsproblem med battericellen levert av en tredjepartsleverandør som brukes i ladedekseltilbehøret ditt.

Vår undersøkelse viste at batterileverandøren ikke lenger oppfylte våre kvalitetsstandarder og at det er en mulighet for at visse battericeller levert av denne leverandøren kan utgjøre en brannsikkerhetsrisiko. Som et resultat diskvalifiserte vi umiddelbart denne batterileverandøren samtidig som vi jobber med å identifisere en ny leverandør for å unngå slike problemer og opprettholde våre høye kvalitetsstandarder.

Det identifiserte problemet er isolert kun for visse battericeller som brukes i ladedekseltilbehøret og er ikke relatert til ladedekseltilbehørets maskinvaredesign. Viktigere er det at Humane’s Ai Pin, dens batteriforsterker(e) og ladepute ikke påvirkes ettersom den diskvalifiserte leverandøren ikke leverer batterier eller andre komponenter til disse Humane-produktene, og er trygge for fortsatt bruk.

Selv om vi vet at dette kan forårsake ulemper for deg, er kundesikkerhet vår prioritet hos Humane. Vi designet Ai Pin og relatert tilbehør med fokus på sikkerhet, og tester og sertifiserer dem strengt i henhold til gjeldende amerikanske og internasjonale sikkerhetsstandarder.

Vi setter pris på forståelsen din og vil gi deg ytterligere to måneder gratis av Humane-abonnementet. Du kan være trygg på at vi er forpliktet til din sikkerhet og tilfredshet og vil dele ytterligere informasjon når vi har avsluttet etterforskningen vår.”