htc
Det hadde vært moro om HTC kom på markedet med en skikkelig god Android-mobil.

Annonse


Hæ, lever de?!

HTC lagde noen av de beste Android-mobilene rundt 2011 (de prøvde seg også på Windows Mobile,) men det har vært så stille fra dem i mange år at vi helt glemte dem etter at de var det første selskapet som lanserte en Android-mobil, G1, i 2008.

Er det en premium-mobil HTC skal avsløre onsdag 12. juni?

“HTC U23 pro” er den eneste modellen selskapet selger i Norge, priset til 4499 kroner er det ikke akkurat en toppmodell, men det kan komme til å endre seg nå. For på X melder produsenten at de skal avsløre en ny Android-mobil 12. juni.

I skrivende stund har ikke innlegget, som ble publisert i dag morges på den britiske kontoen (79 000 følgere), mer enn litt over 600 visninger, så det skal trolig bli tøft for dem å skaffe seg nok oppmerksomhet til å snu skuta og bli ledende i markedet, eller i det minste kunne konkurrere.

“Selv om de opprinnelig var vellykket som smarttelefonleverandør da den ble den største smarttelefonleverandøren i USA i tredje kvartal 2011, utvannet konkurransen fra blant annet Samsung og Apple markedsandelen, som falt til bare 7,2 prosent i april 2015, og selskapet har opplevd påfølgende netto tap,” oppsummerer Wikipedia.

HTCs “U23 pro.”