sonos app
For noen mangler bare Sonos-appen grunnleggende funksjoner, for andre har høyttalerne sluttet å fungere slik de skal.

Annonse


“Høyttalerne mine er ubrukelige”

Annonse

Sonos har fått mange tilbakemeldinger etter lanseringen av den nye appen til S2-produkter 7. mai.

Dette gikk ikke så bra

Først og fremst klages det over at funksjoner plutselig er borte, inkludert vekkerklokke-muligheten som var der før. Det er også problemer med lokal organisering av musikk og man kan ikke lenger redigere spillelistene eller listen med kommende låter.

Det er også større problemer med grensesnittet.

Vil ta måneder

Der Apple-vinklingen på tittelen spiller inn står “Chief Product Officer” Maxime Bouvat-Merlin for:

“Å redesigne Sonos-appen er et ambisiøst prosjekt som representerer hvor seriøst vi er forpliktet til å innovere. Det krever mot å gjenoppbygge en merkevares kjerneprodukt fra grunnen av, og for å gjøre det kan det kreve å ta noen skritt tilbake for å hoppe inn i fremtiden.”

Annonse


Å ta noen skritt tilbake for å hoppe inn i fremtiden er en merkelig måte å forklare hvorfor grunnleggende funksjonalitet tok kvelden, men selskapet lover å rydde opp i problemene i løpet av de kommende månedene i intervjuet The Verge.

Ja, du leste riktig: måneder. Når spesifikke funksjoner, vet vi ikke – The Verge: “Når Sonos sier «i de kommende månedene», betyr det måneder. Det kommer til å ta en stund før det er ekte paritet mellom den nye appen og det som var der før.”

Bouvat-Merlin poengterer at appen og endringene er veldig viktige fordi det legger til rette for kommende innovasjoner. Det er mulig, men kundene klager også over at høyttalerne ikke lenger fungerer:

“Høyttalerne forblir ikke tilkoblet. Det er latterlig vanskelig å velge musikk. Appen plasserte tjenester jeg aldri har brukt på forsiden, og lar meg ikke slette dem. HVA gjør dere der borte?!? Hvordan kan du ta tusenvis av dollar med maskinvare og gjøre den helt ubrukelig og ikke ha noen kommentar til hva dere har gjort? Utfører dere ingen testing eller kvalitetskontroll?”

Annonse