hbo max
Kun HBO Max kan skryte av økt kunde-aktivetet i april, kanskje som følge av større plattform-endringer.

Annonse


Kun en vant i april

Bank of America bestilt en analyse av strømme-markedet fra Sensor Tower. Hvorfor skriver vi “marked“? Fordi det ikke er gode nyheter å spore for noen av dem med få unntak.

Fire prosent fall i april

Netflix, Paramount og Disney falt totalt med fire prosent i forhold til aktivitet og nedlastinger. Det er nok flere nedganger til lavere aktivetet, inkludert mindre interesse etter covid og et mettet marked, spesielt i USA.

Det er flere tall, inkludert at Netflix mistet 6 prosent av nedlastinger, mens Disney sine kunders interesse for nedlastinger falt med hele 26 prosent. Begge mistet 6 og 8 prosent med bruker-aktivetet. Warner Bros. (som kanskje handler Paramount) er de eneste som kan skryt av års- og månedsvekst med 11,8 millioner nedlastinger og 48,6 millioner aktiver brukere. Vi oppdaterer fortløpende med ytterligere tall om det publiseres av Sensor Tower.

Warner eier som kjent HBO Max, en tjeneste som også i Norge endrer navn til HBO med påfølgende pris-økninger også her hjemme.

Annonse