nordvpn
Det er nå utrolig bililg å skaffe seg en tryggere surfe-opplevelse med NordVPN.

Annonse


Opptil 75 % avslag! + 3 måneder ekstra – annonse

Apple TV VPN er endelig utrolig lett å sette opp med NordVPN sin rykende ferske app. Dette takket være tvOS 17.

Og akkurat nå får du NordVPN med 75 % avslag + 3 måneder gratis

Dessuten har NordVPN nå 56 prosent rabatt og tre måneder ekstra på NordPass Personal med priser så lave som 14 kroner måneden!

Det har aldri vært enklere å få mest mulig ut av Apple TV

NordVPN er et ledende cybersikkerhetsselskap som nå har introdusert en dedikert VPN-app for Apple TV etter Apples nylige utrulling av tvOS 17-oppdateringer som støtter tredjeparts VPN-applikasjoner. Den nye NordVPN-appen for Apple TV vil øke brukernes personvern og sikkerhet mens de strømmer deres favorittinnhold på nettet.

Den store fordelen med det nye systemet er at man bare installerer appen, i stedet for å måtte rote i innstillingene til ruteren – det gjør det mye enklere.

Hvor enkelt? Så enkelt at du bare søker etter NordVPN i Apple TV sin app-butikk:

Skaff deg NordVPN og laste ned VPN-appen direkte til Apple TV med en gang.

Fordi det er raskt og pålitelig, vil ikke NordVPN forstyrre brukernes strømmevaner, øker personvernet og sikkerheten uten å redusere tilkoblingen merkbart. Dessuten, bruk av en VPN kan forbedre netthastigheten i noen tilfeller. For eksempel hvis internetttjenesten leverandøren har strupet tilkoblingen når den oppdager strømming.

NordVPN

Det er en rekke fordeler med å bruke en VPN på Apple TV. En viktig er at NordVPN app beskytter netttrafikk fra snoops og kriminelle med neste generasjons kryptering. En gang koblet til en VPN-server, kan tredjeparter som en ISP ikke lenger følge brukerens aktiviteter på nett.

Se det du vil, uansett hvor du er

I tillegg kan brukere bruke en VPN på Apple TV for å få tilgang til favorittinnholdet sitt hjemmefra reiser fordi mye nettinnhold er begrenset av brukernes nåværende plassering og IP adresse. NordVPN-applikasjonen vil tillate brukere å se legitime abonnementer ved å koble til til en VPN-server i hjemlandet.

Brukerne glemmer ofte at mobiltelefoner og datamaskiner ikke er de eneste inngangsportene til din nettverk for nettkriminelle. En smart-TV er vanligvis koblet til Internett, så det kan den også være hacket, og nettkriminelle kan spionere på brukere, stjele data eller til og med prøve å få tilgang til andre enheter på hjemmenettverket. En dedikert VPN-app for Apple TV vil tillate våre brukere å sikre cybersikkerhet og beskytte deres personvern. Dessuten kan en VPN til og med forbedre strømmingen opplevelse ved å øke brukernes personvern.

Vykintas Maknickas, head of product strategy, NordVPN

Dra nytte av NordVPN sin unike service og avanserte teknologi – husk: hvis det er noen spørsmål om NordVPN, er det en 24/7-kunde støtteteam som vil hjelpe deg.

  • NordVPN bruker Advanced Encryption Standard (AES) med 256-biters nøkler, gjør tilnærmet brute-force-angrep ubrukelig, noe som betyr at brukernes data vil være så sikker som mulig.
  • NordVPN tilbyr OpenVPN, IKEv2/IPsec og NordLynx (en tilpasning av WireGuard) protokoller.
  • NordVPN tilbyr over 5000 servere på 60 lokasjoner fra Amerika, Europa, Afrika og Asia-Stillehavsregioner, noe som betyr at det er alltid raske servere å velge mellom, uansett plassering
  • NordVPN er en tre ganger revidert ingen-logg-tjeneste for å sikre våre brukere deres nettaktiviteter forblir konfidensielle, så aktivitetene dine vil være privat og enhetene dine er risikofrie.

I tillegg byr vi på:

  • Spesialservere (sammen med mange andre funksjoner) som øke brukerens sikkerhet ytterligere eller tillate å omgå restriksjoner:
  • Dedikert IP
  • Onion over VPN
  • Dobbel VPN
  • Obfuskerte servere
  • P2P