logi options+ ai
Logitechs programvare lager AI-snarveier ved å koble til ChatGPT-kontoen sin.

Annonse


Test det nye AI-trikset med Logitech

Microsoft har introdusert sin Copilot-knapp på tastaturer, nå følger Logitech opp med en dedikert knapp på musa “Signature AI Edition Mouse” (en M750) som kun selges i USA og Storbritannia – det er uansett ikke den som er det spennende.

Logitech-eiere kan laste ned nå

“Å mestre kjappe prompts forbedrer effektiviteten og kreativiteten din. Derfor utviklet vi Logi AI Prompt Builder, en tids- og klikksparende løsning. Omformuler, oppsummer og lag skreddersydde hurtigoppskrifter med ChatGPT raskere, nesten uten forstyrrelser i arbeidsflyten din,” heter det fra produsenten som altså gjør langt mer enn å lage en knapp for Microsofts Copilot AI i Windows 11.

Verktøyene er gratis og utrolige

Faktisk trenger du ikke Logitech sin nye mus for å dra nytte av “Logi Options+ App“-programmet, kun et støttet Logitech-tastatur eller mus – slik går du frem:

Foreløpig er kun engelsk og ChatGPT støttet (gratis eller betalt – flere AI-er får støtte senere,) men fungerer med Windows 10 og nyere og macOS 12 og nyere.
“Signature AI Edition Mouse.”

Annonse