dune: part two
Dune: Part Two hadde premiere 1. mars og har allerede lekket i god kvalitet en drøy måned senere. Slik er ikke piratene vant med lenger.

Annonse


Piratene har klart noe de sjeldent får til

Noe oppsiktsvekkende har skjedd i et piratmiljø som i de siste årene har tapt mot lovlig og ulovlig pirat-strømming og IPTV.

Mange grupper har blitt fakket av politiet

Det er nå sjelden vare at piratfilmer legges ut på nett kort tid etter kino-premieren. Ofte, i mange måneder etter premieren, har ikke piratene tilgang til annet enn enn opptak fra kinosalen i svak kvalitet – men nå har det skjedd noe oppsiktsvekkende. For Dune: Part Two har lekket i “WEB-DL”-format 1080p, noe som betyr at filmen er lastet ned av piratene fra en offisiell kilde av et eller annet slag. Det er ikke kjent hvor de har klart å skaffe filmen så tidlig.

Piratfilen inneholder dessuten en hyllest til EVO, en portugisisk piratgruppe som ble tatt av politiet i 2021. Gruppen var viktig for piratmiljøet da personene bak serverte piratmenigheten med innhold i over 20 år. Om de som står bak den nye Dune-lanseringen følger opp med mer ferskt innhold av god kvalitet er for tidlig å si, men vi tipper Hollywood følger nøye med.

Annonse