disney+
Disney+ vil stoppe kontodeling i Norge i september, om ikke tidligere.

Annonse


Nå forbyr Disney+ snart det

Allerede i september i fjor ble det kjent at Disney+ skulle starte å slå ned på kontodeling som Netflix.

Disney stålsetter seg for et nytt marked

“Selskapet har annonsert at de starter blokkering av passord-deling utenfor husstanden fra og med 1. november i år i Canada. Det var slik Netflix startet også: start forsiktig og rull ut gradvis til flere land til de til slutt tok spranget og startet globalt. Netflix startet for øvrig med dette i Norge i mai i år,” skrev vi 28. september 2023.

Nå er det fremgang i planene, for Disney-sjef Bob Iger bekrefter at de starter med “noen få land og marked” i juni, og at de vil ekspandere sakte men sikkert med en komplett utrulling av anti-delings-teknologien i september. Iger sier at dette er en av endringene konsernet må utføre for å tjene penger på tjenesten.

Strømme-markedet var lenge fylt med mange ulike tjenester, men vi ser stadige konsolideringer i markedet. Det siste er at Paramount+ trolig blir slukt av Skydance etter at Warner Bros. droppet sine planer i mars.

Annonse