Annonse


Hemmeligheten trolig avslørt

iOS 17.5 ble lansert i går kveld, og avslører noe interessant relatert til Apple Pencil 3.

Pencil 3 lanseres tidlig i mai

Det er langt fra umulig 17.5 kommer til å avsløre flere hemmeligheter, hva med iPadOS 17.5 og iPad Pro OLED som er utsatt til mai? Til det eventuelt skjer, så har 9To5Mac gravd i koden og funnet at Pencil 3, som det har vært snakk i mange måneder i kombinasjon med Magic Keyboard i aluminium, funnet referanser til klemme-gester med den nye pennen.

“Gesten kan brukes til raske interaksjoner som å legge til ulik former, signaturer, klistremerker eller et tekstfelt. Antagelig vil gesten utløses ved å trykke på Apple Pencil-overflaten,” forklarer 9To5Mac. Det gir soleklar mening at Pencil 3 får dette, da Pencil 2 kun støtter å skifte mellom ulike verktøy med dobbel-tapping – Pencil 2 har ikke trykkfølsomhet, noe som begrenser mulighetene. Det er også kodesnutter som tyder på at Pencil til Pro-produktene endelig vil kunne finnes med “Hvor er?”-appen. Det hadde vært fint.

Annonse