Chromecast with Google TV 4K
Google sin oppdatering gjør det mye enklere å koble til støttet utstyr og å velge ut-enhet.

Annonse


Veldig praktisk

Google ruller nå ut en fin oppdatering til “Chromecast with Google TV 4K.”

169MB oppdatering bringer med seg to smarte forbedringer

Det er to deler til oppdatering “STTE.231215.005.” Den ene er kjapp-tilkobling med støttede enheter som Pixel Buds, altså “Fast Pair.” Bare åpne etuiet foran TV-en og man får muligheten til å koble til uten noe styr med å holde inne knapper eller gå til en bestemt meny.

En annen fin-fin forbedring er en lyd-ut velger sammen som deler grensesnitt med skjermsparer, WiFi, tilgjengelighet og Bluetooth. Du kan enkelt bytte mellom TV-høyttalerne, en ekstern lydplanke, eller trådløse hodetelefoner, alt etter behov. HDMI er på som standard.

“Fast Pair” støttes av blant annet:

  • Google Pixel Buds Pro
  • Sony WF-1000XM4
  • Beats Studio Buds
  • Sony WH-1000XM5
  • Bose QuietComfort 35 II
  • OnePlus Buds Z2
  • Bose Noise Cancelling Headphones 700

Annonse