gta 6
GTA 6 lanseres neppe tidlig neste år.

Annonse


GTA 6 er trolig utsatt

Det ser ikke ut til at GTA 6 lanseres tidlig i 2025 likevel.

GTA 6 lanseres trolig i andre halvdel 2025

Det er analytikerne Nick McKay og Michael Pachte hos Wedbush Securities som har sett på tallene. Og årsaken er ganske enkel å skimte: Take-Two som eier Rockstar nedjusterte sine omsetningstall for neste økonomiske år som går fra april 2024 til mars 2025 – med andre ord tror de ikke de kommer til å tjene like mye penger i perioden som opprinnelig budsjettert. Derfra er det enkelt å dra sluttningen at spillet ikke lanseres i løpet av de tre første månedene.

Tittelen deres er “7 milliarder dollar betyr ingen GTA i FY:25.” “Ledelsen uttalte at neste års ordrenummer vil være litt over 7 milliarder dollar, det er langt unna de første uttalelsene på 8 milliarder dollar i mai, og den første revisjonen på i underkant av 8 milliarder dollar i november,” bemerker de.

Analytikerne oppsummerer med at det er nærmest garantert at GTA VI ikke lanseres tidlig i 2025, men de tror ikke at spillet utsettes til 2026. Rockstar har ikke uttalt annet om lanseringen enn at den skal skje en eller annen gang neste år.

Den første traileren har 174 millioner visninger etter to måneder. Det har ikke lekket når trailer 2 lanseres.

Annonse