quake 6
Machine Games jobber med Quake 6, men når kan vi vente oss spillet? Det er det ingen som vet, men vi regner med at vi får vite mer i løpet av året.

Annonse


Så du Quake 6-hemmeligheten?

Machine Games jobber med Quake 6, det ble avslørt 44 minutter ut i Microsoft sin Developer Direct-presentasjon i går.

Fra Indiana Jones til Quake

For Machine Games jobber med Indiana Jones and The Great Circle som lanseres til PC og Xbox en gang i løpet av året. Men det svenske studioet som er en del av ZeniMax som jo kjent eies av Microsoft, og derav også Bethesda (som Todd Howard er sjef for – han er produsent for Indiana Jones,) har mer på lur: de jobber nemlig med et nytt Quake-spill! Det kommer ganske så tydelig frem i 44 minutter og 43 sekunder inn i klippet.

For der kan man skimte Quake-logoen og “…AKE 6.” Årsaken til seks-tallet er trolig at de inkluderer Quake Champions (2017), nett-spillet.

Vi sier ikke nei takk til et nytt Doom-spill heller

Machine Games, som først og fremst er kjente for de nyeste Wolfenstein-spillene, har også duppet tærne i Quake-universet da de laget nytt innhold til Quake: Dimension of the Machine i 2021 og Quake II: Call of the Machine i 2023.

Annonse


Quake 4 (Raven, id) ble lansert i 2005, så det er på overtid med et nytt spill i serien. id Software har ikke vært aktuelle siden 2020 da de lanserte Doom Eternal, men Machine Games, som er enspiller-fokusert, har en helt annen stil enn både Raven og id, så det skal bli meget spennende å se hva de kan gjøre med Quake, et tradisjonelt flerspiller-fokusert spill.

Det store spørsmålet er: hvor lenge har Machine Games utviklet Quake 6? Det hadde jo vært hyggelig med en lansering i år, Xbox-fansen har jo ikke blitt overlesset med eksklusive stor-spill de siste årene.

Annonse