ubisoft+ premium
Ubisoft+ Premium gir tilgang til PC og Xbox-spill samt Amazon Luna. Selv nye AAA-spill er inkludert, og det før resten får tilgang.

Annonse


Offensivt av Ubisoft

Ubisoft har valgt å endre Ubisoft+ abonnement-tjenesten.

Ubisoft+ Premium har alt

Ubisoft+ Multi-Access og PC Access smelter nemlig sammen til Ubisoft+ Premium (disse spillene er inkludert), mens de som kun ønsker PC-spill kan abonnere på Ubisoft+ Classics (disse spillene er inkludert). PC-modellen forblir uendret, altså at man fremdeles betaler det samme. Ubisoft+ Premium vil dog koste mer, naturlig nok, og er priset til 179 kroner i måneden.

I stedet for 50 spill til PC får man tilgang til 100+ spill på PC med Ubisoft Connect, og vil kunne spille helt nye spill, noen ganger før den allmene lanseringen. Et eksempel er Prince of Persia: The Lost Crown som ble gjort tilgjengelig i går, før lanseringen for alle 18. januar. Classics-pakken inneholder spill som Far Cry 6, Rainbow Six Siege og Watch Dogs: Legion. Det er viktig å merke seg at de med PlayStation Plus Extra eller Premium allerede har tilgang til Ubisoft+ Classics-pakken.

Premium-pakken fungerer på tvers av PC, Xbox og Amazon Luna.

Annonse