nvidia g-sync pulsar
Asus ROG Swift PG27 lanseres med Pulsar senere i år.

Annonse


Krever ny skjerm

Nvidia har avslørt Pulsar, sin nyeste GPU-teknologi, på CES 2024.

Fra G-Sync til G-Sync Pulsar

Det er en ganske oppsiktsvekkende nyhet, for G-Sync ble lansert for over ti år siden. Pulsar er nemlig den nye teknologien for G-Sync-skjermer og RTX-skjermkort.

“G-SYNC Pulsar er den neste utviklingen av Variable Refresh Rate (VRR) teknologi, som ikke bare leverer en hakke-fri opplevelse og en jevn bevegelse, men også en ny gullstandard for visuell klarhet takket være oppfinnelsen av “variable frequency strobing”. Dette øker effektiv bevegelsesklarhet til over 1000Hz med Asus ROG Swift PG27 Series G-SYNC-spillmonitoren, som lanseres senere i år.”

Få med deg alt fra CES 2024

Du vil trenge en kompatibel skjerm

Med andre ord trenger man også en ny skjerm, men Nvidia mener at fordelene er klinkende klare fordi man ikke “lenger må velge mellom den jevne variable oppdateringen eller den forbedrede bevegelsesklarheten Ultra Low Motion Blur (ULMB) leverer.”

Annonse


Nvidia forklarer om demoen under at videoen er tatt opp med et 1000 FPS høyhastighets forfølgelseskamera som følger Counter-Strike 2 kjørende på en 360Hz G-Sync-skjerm med Pulsar-teknologi aktivert, kontra med Pulsar-teknologi deaktivert. Klippet spilles av med 1/24-hastighet.

I samme pressemelding avslører Nvidia at GeForce Now får G-Sync. Ultmate-medlemmer får også Reflex i støttede spill med opp til 4K og 60 eller 120 FPS. Selskapet fremhever også nye skjermer – sjekk dem ut i enden av artikkelen.

Alienware AW3225QF lanseres i januar og er en av de første med 240Hz 4K OLED og 32.
Philips Evnia 49M2C8900 er en av de første med 5120×1440 (DQHD) 240Hz OLED og en kurvet 48,9″.

Annonse