Annonse


VI SPILTE: Nå er Lego i Fortnite!

Fortnite kapittel 5 lanserte for en stund siden nå, og rett etter lanserte også to nye moduser: “Rocket Racing” og “LEGO Fortnite” – Sistnevnte plasserer deg i et helt nytt eventyr, hvor ting er… Annerledes.

Gikk du glipp av sendingen? Se den her:

LEGO Fortnite plasserer deg i en helt ny verden satt inne i Fortnite – en mer normal verden hvor du og opp til åtte andre kan springe rundt og utforske den nye spennende verdenen! Spillet er komplett PvE, hvor du og vennene dine må overleve ute i villmarken sammen – litt som Valheim eller Minecraft, bare uten graving.

Siden LEGO Fortnite har en mer avslappet vri på Fornite (Da mener jeg at de har strippet vekk alt som handler om Fortnite – foruten hakke på trær og sette ned vegger), er dette muligens et mer behagelig avbrekk fra å “cranke 90s” eller plaffe andre spillere i hodet! Men LEGO og Epic Games har definitivt gjort noe rett ved å plassere spillet inne i hovedspillet, da det vil kunne nå ut til flere enn å være et selvstendig spill. Og med Fortnite sine allerede ferdige systemer som bygging og farming, virker det som at dette kan være en svært solid opplevelse.

Husk å følge oss på Twitch, vi strømmer Tirsdager fra 20:00 – bli gjerne med i Discord-gruppen vår også.

(Sendingen inneholder reklame)

Annonse