watchos10
Har du lyst? Da får du snart lov igjen å endre klokkeansikter kun ved å sveipe.

Annonse


Hvorfor fjernet Apple dette? Nå er muligheten på vei tilbake

Vi fattet ikke stort da vi testet watchOS 10 beta første gang og oppdaget at man ikke lenger kunne sveipe til høyre og venstre for å skifte klokke-ansikt. I stedet må man holde inne.

Apple gir tilbake valget

Det er det mulig at Apple ikke heller gjorde, for nå er det avslørt kode watchOS 10.2 beta 3 som legger tilbake muligheten: “swipe to Switch Watch Face” står det forklart, så det er liten tvil om at Apple jobber med å utføre en etterspurt endring.

Visstnok skal årsaken være for at de fjernet muligheten være klager over at det var for enkelt å feilaktig endre utseende, men det er noe vi aldri har erfart. Har du? Uansett vil man måtte aktivere grensesnitt-forbedringen (etter vår mening,) fra innstillinger – klokke. Du kan prøve nå om du kjører watchOS 10.2 beta 3.

watchOS 10.2 og iOS 17.2 lanseres i desember. iPhone-oppdateringen inneholder blant annet Apples dagbok-app. Det er også ventet sideinnlasting av apper og alternative app-butikker i denne versjonen, men det er mulig Apple ikke åpner opp for muligheten i EU før tidlig neste år.

Annonse