vipps rema 1000
Rema-kunder vil nå kun trenge å scanne Æ QR-koden og deretter bekrefte handelen med Vipps i stedet for å taste 5 på terminalen.

Annonse


Vipps er tilbake hos dem

Vipps på terminal forsvant i februar i år.

Bruker Æ- og Vipps-appen

Årsaken var at brukerflyten var kronglete fordi kundene måtte trykke 5 på terminalen – nå er Vipps tilbake hos Rema 1000 i Æ-appen, slik at kundene slipper å taste på terminalen:

“Å vippse for REMA 1000-handelen er veldig enkelt. Første gang registrerer du Vipps som betalingsmetode i Æ-appen, sånn at du automatisk får priskuttene som fordelene gir deg på alle fremtidige kjøp. Ved kassa legger du varene på båndet, skanner Vipps-QR-koden din og begynner å pakke varene. Når siste vare er skannet, mottar du automatisk et push-varsel i Vipps. Bekreft, og du er ferdig!,” forklares det i pressemeldingen.

Kommersiell leder Vegar Heir i Vipps tror at kundene ikke kommer til å endre rutine over natten:

Annonse


– Gamle og kjære handlevaner er vonde å vende av en grunn, og det er heller ikke målet vårt. Samtidig tror jeg at det er særlig to kundegrupper som Vipps vil være ekstra aktuell for. Den ene er åpenbart de som har glemt lommeboken eller kortmappen sin. Den andre er unge kunder. Mange av dem er Vipps-storbrukere, og de har heller ikke etablert betalingsvaner i butikk i samme grad som eldre kunder har, forklarer han.

Det poengteres at kunder må skanne Æ-strekkkoden og deretter Vipps QR-koden for å ha glede av potensielle priskutt.

Annonse