internett på fly
Det er ikke moro med lange flyreiser uten nett, og det gir ikke mening for produktiviteten for personer som jobber på farten. Bilde: Shibetoshi Nakamoto/X

Annonse


Kan endre flyreiser for alltid

Internett på fly er en av de få tingene, inkludert flyreiser, som blir dårligere hvert år.

Har aldri blitt vesentlig bedre

Det er kanskje å ta litt av, spesielt fordi Internett på fly ikke er en så gammel greie, men mange nok år til at man føler det burde ha vært større langt større fremskritt for noe så viktig – hva er vel kjedeligere enn lange turer uten nett, og hva med alle de tapte arbeidstimene?

Med et objekt i bevegelse over kloden er det ting som skal på plass som kanskje ikke er helt der, som må til for at det skal fungere mye bedre. At bransjen tar betalt med uelegante løsninger har ikke hjulpet opplevelsen. Innovasjonstakten ser ut til å ha stått stille veldig lenge.

Starlink er snart klart for fly

Som mange av dere sikkert husker har SpaceX allerede annonsert at de skal utvikle Starlink for fly. Nå “X-er” Elon Musk at “Starlink vil være tilgjengelig på de fleste fly snart, avhengig av om flyselskapet bestiller det.”

“Merk at Starlink fremdeles vil måtte be myndighetene om klarsignal og faktisk ferdigstille produktet, så det vil ta tid før dette kommer på plass, men i det minste vil det ikke kreve mye å gjøre det bedre enn per dags dato. Charter-selskapet JSX sier de skal teste Starlink i sine fly senere i år, mens Hawaiian sier de skal teste på utvalgte fly neste år,” skrev vi i april 2022 om satsingen.

Annonse