starlinkwififly
Starlink sier de kan gjøre Internett på fly mye bedre og de har allerede med seg et par partnere.

Annonse


Alle hater fly-WiFi, nå håper Starlink å gjøre noe med det

Starlink har annonsert en avtale med Hawaiian Airlines for endelig, kanskje, å levere god WiFi på fly. Også Delta tester med Starlink for tiden.

Blir gratis

Er du som oss har du nærmest aldri giddet å betale for WiFi-ombord da gratis-modellen med støtte kun for meldings-apper ikke en gang fungerer – det er i det minste vår erfaring.

Det er Viasat og Gogo som har avtaler med flyvninger til og fra USA, og de har ikke gjort noe i løpet av mange år for å forbedre opplevelsen, så å se på Netflix er noe man gjør på en enhet der filene er lagret lokalt.

Ikke bare er håpet at man faktisk kan koble seg til, men Hawaiian og Delta sier de skal tilby WiFi-en gratis.

Annonse


Lover en mye bedre opplevelse, og det skal ikke mye til

Når Starlink er klare til å lansere dette for fly-passasjerer er håpet at ytelsen og kvaliteten på WiFi-en blir “mye bedre”.

Merk at Starlink fremdeles vil måtte be myndighetene om klarsignal og faktisk ferdigstille produktet, så det vil ta tid før dette kommer på plass, men i det minste vil det ikke kreve mye å gjøre det bedre enn per dags dato.

Charter-selskapet JSX sier de skal teste Starlink i sine fly senere i år, mens Hawaiian sier de skal teste på utvalgte fly neste år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse