ubisft xdefiant
Ubisofts gratis-FPS XDefiant bestod ikke de grunnleggende Xbox- og Playstation-testene og må derfor utsettes til senere i september eller oktober.

Annonse


Bestod ikke testene

XDefiant har fått overraskende positive tilbakemeldinger for å være et Ubisoft-spill i beta-form, men gratis-spillet klarte ikke bestod de grunnleggende testene hos Microsoft og Sony.

Vi spilte XDefiant i april

Spillet ble veldig godt mottatt på spesielt Twitch med mange seere takket være en arcade-lignende tilnærming til FPS-skytesjangeren – “Call of Duty” trenger konkurranse! Dessverre for studioet rekker de ikke sommer-lanseringen som opprinnelig planlagt rett og slett fordi test-teamene hos Sony og Microsoft ikke har kunnet godkjenne å lansere spillet på Playstation og Xbox.

“Vi skjønte da at vi hadde mer arbeid knyttet til standardisering enn vi hadde forventet. Hadde vi klart det hadde vi vært i stand til å sluttføre spillet på tampen av august. Men det gjorde det ikke, og derfor har vi brukt de siste tre til fire ukene på å fikse problemene og å gjøre oss klare til å sende inn en ny versjon for testing,” forklarer spill-sjef Mark Rubin som legger til at den nye versjonen trolig vil sendes inn for godkjenning om mindre enn to uker.

Klarer de det denne gang, betyr det at spillet lanseres en gang halvveis ut i, eller sent, i inneværende måned. Dette er dog langt fra garantert. For om de vil trenge å lansere en dag 1-oppdatering for å garantere at spillet godkjennes, så lanseres det tidlig eller halvveis ut i oktober.

Annonse


Annonse


Annonse