bmw-biler
BMW dropper å ta rundt 200 kroner måneden for setevarme.

Annonse


Det ble for mye, nå gir de opp

BMW fikk naturligvis kritikk fra fansen da de annonserte abonnement på setevarme.

“Oppfatning er virkelighet”

Prisen på rundt 200 kroner i måneden på noe som anses som en minste-standard, spesielt i segmentet BMW opererer i, ble for mye for kundene erkjenner BMW-styremedlem Pieter Nota:

“Vi trodde vi kunne tilby en ekstra tjeneste til kunden ved å tilby muligheten til å aktivere det senere, men brukeraksepten var ikke høy. Folk føler at de betalte dobbelt – noe som faktisk ikke var sant, men oppfatning er virkelighet, sier jeg alltid. Så det var grunnen til at vi stoppet det,” lyder meldingen nå under et intervju med britiske Autocar.

I stedet tar produsenten den mer naturlige veien ved å ta betalt månedlig for tjenester som avansert fører-hjelp.

“Vi fokuserer nå på on-demand-funksjoner i programvaren og tjenesterelaterte produkter, som kjøre-assistanse og parkerings-assistanse, som du kan legge til etter du har handlet bilen, eller for visse funksjoner som krever dataoverføring som kundene bruker og som de er vant til å betale for på andre områder.

Pieter Nota, styremedlem, BMW