valve steam deck
Steam Deck 2, eller et trådløst VR-hodesett, kan være på vei fra Valve. Uansett hva det er så avsløres det trolig om ikke så lenge.

Annonse


“Steam Deck 2” kan være avslørt

Det er oppdaget et nytt fysisk produkt fra Valve, men hva er det?

VR-hodesett eller “Steam Deck 2”?

Selskapets håndholdte spillmaskin Steam Deck er godt likt av spillerne og satte startskuddet for popularisering av segmentet, Half-Life 3 eller ei. Så populær har enheten vist seg å være at de aller største innen PC-maskinvare har hoppet på moroa, inkludert Asus ROG og Razer.

Valve har tidligere ønsket seg flere ting, inkludert et hodesett uten en tråd, en ny Steam-kontroller og en forbedret Steam Deck med bedre batterilevetid og skjerm. Og nå kommer det noe, vi vet bare ikke hva: produktnavnet “RC-V1V-1030” nemlig avslørt i en produkt-base i Sør-Korea – utover at det er et “lav-energi produkt,” så vet vi ikke hvilke av de tre tingene det er, om noen av dem. Det eneste vi vet er at 5GHz WiFi tas i bruk, men det hjelper oss ikke i det hele tatt, men gjør det kanskje mindre sannsynlig at det er snakk om en ny gamepad. Heldigvis.

Det er også mulig at et modifisert Steam Deck-hovedkort er ment for et trådløst VR-produkt. Valve har testet et slikt produkt internt siden minst 2021. Som The Verge påpeker, uansett hva det er bør det annonseres før Nintendo stikker av med alt rampelyset med Switch 2.

Annonse


Annonse


Annonse