oneplus Android 14 Trinity Engine
OnePlus lanserer ikke bare Android 14-versjonen sin 25. september, men inkluderer også en ytelsesplattform de har døpt "Trinity Engine."

Annonse


De får Android 14 allerede denne måneden

OnePlus vil igjen være en av de aller første Android-produsentene som leverer sitt skall over Googles nyeste Android-versjon.

Lanseres på tampen av måneden

Og nå er det snart duket for Android 14, faktisk allerede denne måneden: 25. september. “OxygenOS 14 blir et av de første Android 14-operativsystemene, og inkluderer en lang rekke spennende funksjoner som alle er utviklet for å gi ekstra gode brukeropplevelser,” hevder selskapet i pressemeldingen.

Den lukkede beta-testingen av OS-et foregår nå, og er støttet for eiere av OnePlus 11, OnePlus Nord 3 og OnePlus 11R – OnePlus 10 Pro får støtte snart. Vi har foreløpig ikke en komplett liste over støttede modeller for den endelige versjonen.

OnePlus leverer enda en gang rask, sømfri og stødig ytelse fra det oppdaterte OxygenOS. Med kraft fra OnePlus’ ferske innovasjon, blir OxygenOS 14 den hittil mest intelligente og intuitive programvaren i OnePlus sin historie.

Kinder Liu, administrerende direktør og COO, OnePlus.

“Trinity Engine”

Den største nyheten for OnePlus-kunder i kombinasjon med 14 generasjon Android er trolig “Trinity Engine” som er selskapets egen ytelsesplattform:

Annonse


“Trinity Engine skaper bedre samarbeid mellom programvaren og selve maskinen, som plasserer OnePlus i toppsjiktet for å løse bransjeutfordringer – med bedre strømeffektivitet, høyere ytelse, og en vedvarende rask og jevn brukeropplevelse.”

OnePlus ønsker i enda større grad, for de er jo kjent for effektive kjerner, en enda kjappere og jevnere brukeropplevelser med en rekke teknologier:

  • CPU Vitalization
  • RAM Vitalization
  • ROM Vitalization
  • HyperBoost
  • HyperTouch
  • HyperRendering

“Med disse kombinert garanteres den allsidige, raske og jevne bruksopplevelsen også når man bruker flere apper samtidig, ved intens mobilspilling og annen langvarig bruk,” mener OnePlus. Både OnePlus og Nothing har meget god Android-ytelse. Det skal bli interessant å se om OnePlus klarer å skvise ut enda mer ytelse det er mulig å merke under bruk.

Annonse