Annonse


“Du behøver ikke gjøre noe på 75 dager”

DreameBot L20 Ultra er ifølge selskapet “en av markedets mest avanserte kombinerte robotstøvsugere og -mopper.”

Gjør “alt”

Blant annet har den per Dreame et “unikt børstesystem som kan rengjøre helt inn i hjørner.” Det skrytes også av effektiv støvsuging uansett underlag, inkludert tepper. Medfølgende er en større rensestasjon som fyller på med rent vann, suger ut det møkkete vannet i en annen beholder og sørger for å vaske de to moppene på undersiden og til slutt tørke dem.

For oss handler det om å lage det mest selvdrevne systemet vi kan, og det har vi fått til med L20 Ultra. Den renser selv moppen, tømmer støvsugeren, fyller vann og såpe og tørker også av moppen før den igjen skal støvsuge, slik at man unngår våte streker. På den måten kan du tenke på alt annet enn støv og skitt på gulvet, sier Ana Wang.

Ana Wang, “Head of CIS & Northeast EU Regional”, Dreame

Hurtiglader

Batteriet er på 6400 mAh (med hurtiglading) og det er støtte for Siri og Google Assistant. På plass er en LiDAR som kartlegger rommene og på den måten gjøre det enkelt å velge om roboten kun skal vaske utvalgte soner. Som Dysons håndholdte støvsugere kan man også velge å aktivere automatisk registrering av ekstra mye smuss slik at suge-evnen akselereres opp.

Dreame mener at systemet er så hel-automatisk at brukeren kun behøver å interagere med roboten hver 75. dag (om den ikke setter seg fast i noe, vel og merke.)

Dreame L20 Ultra lanseres i Norge fra midten av september 2023 og vil koste 13 999 kroner.

Annonse