vivaldi 6.2
Vivaldi har endret mye av koden i Vivaldi 6.2 for å forbedre ytelsen.

Annonse


Massive kode-endringer

Vivaldi har gjort store underliggende endringer i hvordan Vivaldi versjon 6.2 fungerer.

“37 prosent kjappere”

“Vivaldi har skrevet om deler av koden for å bytte til React-portaler. Portaler fra React-rammeverket gir Vivaldi nye muligheter i fremtiden, som blant annet redusert minnebruk og betydelig forbedret generell ytelse. Implementeringen av «Portal Windows» i nettleseren er et paradigmeskifte for hvordan Vivaldi håndterer flere vinduer. I interne tester har vi sett en tydelig forbedring ved åpning av nye vinduer, som er målt til å være hele 37 prosent raskere,” forklarer det norske nettleser-selskapet til ITavisen.

Nettleseren er kjent for å la brukeren gjøre som de vil med grensesnitt og funksjoner, med ekstra fokus på avanserte brukere med mange faner – dette er også tilfellet med adressefeltet som nå byr på en drop-down-meny som gjør det mulig å prioritere rekkefølgen:

“Det betyr at du for eksempel kan prioritere bokmerker, historikk, nettleserlogg eller søk. Vivaldi er en nettleser som tilpasser seg deg og denne funksjonaliteten er en del av vårt mål, om at du skal få en personlig nettleser.”

Annonse