x logo San Francisco
X blir publiseringsplattform, får videosamtaler og betalingsmuligheter mellom brukere og skapere.

Annonse


“X” utfordrer flere giga-selskap

Elon Musk har lyst til å gjøre det som tidligere var Twitter, og nå X, om til en alt-mulig-app.

X-sjefen sier hun har selvstyrerett med Musk som eier

Derfor betaler han nå innholdsskapere med 15 millioner visninger eller mer, g skal legge til muligheten til å publisere artikler. Vi regner også med at tjenesten på en eller annen måte også blir en betalingsplattform om ikke så veldig lenge. Det siste som er bekreftet, er muligheten for video-samtaler – en naturlig utvikling av plattformen som har satt brukerrekorder etter at Musk tok over, men som skal ha mistet en stor del av annonse-inntektene.

“Når vi snakker video, vil du snart kunne foreta videochatsamtaler uten å måtte gi telefonnummeret ditt til noen på plattformen,” forklarte daglig leder Linda Yaccarino. Apropos betalingsplattform bekrefter Yaccarino i samme intervju med CNBC at betaling mellom brukere og skapere snart er noe de jobber med. Fra før av er bildekvaliteten og nedlasting av videoer lagt til for betalende.

Den nye merkevaren representerer en frigjøring fra Twitter som gjør det mulig å forestille seg hvordan alle, også de som lytter til Spaces, og alle som ser på rundt om i verden, endrer hvordan man samles, hvordan man underholdes og hvordan man handler på én plattform.

Linda Yaccarino, CEO, Twitter

Annonse