asus zenfone 10 sommeren 2023
Asus nærmer seg lanseringen av Zenfone 10 etter suksessen med forgjengeren sent juli 2022. Bilde: Asus

Annonse


Følger opp stor-suksess

Asus har avslørt at 29. juni er datoen for avsløringen av nye Zenfone 10.

Avslører tiende generasjon 29. juni 21:00

Zenfone 9 (5,9″) fikk masse skryt for et optimalisert grensesnitt og god ytelse i en kompakt format, og nå følger selskapet opp med tiende generasjon. 29. juni er datoen selskapet skal avsløre alt om den kommende mini-toppmodellen. Asus skryter av “uovertruffen kraft og sømløs multitasking, drevet av det nyeste brikkesettet,” i tillegg til bedre kameraer og “mer intelligente funksjoner.”

ASUS har tilført Zenfone 10 enda mer intelligens ved å utnytte avanserte AI-funksjoner for å heve brukeropplevelsen til nye høyder. Fra avanserte UI-justeringer til intelligente kamerafunksjoner, Zenfone 10 tilpasser seg brukerens behov og preferanser, og bidrar til å gjøre hver interaksjon intuitiv og enkel.

Asus

Asus skryter av at Zenfone 10 omdefinerer forventningene til kompakte smarttelefoner, og kombinerer banebrytende teknologi med et elegant og moderne design.” Asus avslører før pressekonferansen på tampen av måneden at mobilen er utstyrt med Snapdragon 8 Gen 2.

Videre påpeker selskapet at de har forbedret bilde- og video-mulighetene, blant annet med bedre natt- og kvelds-bilder. Vi følger avsløringene torsdag 29. juni 15:00.

Annonse