apple åpner opp beta-testing
Det er ikke lenger eksklusivt utviklere å teste de nyeste OS-ene fra Apple. Den almene beta-testingen starter uansett neste måned.

Annonse


Test det nyeste fra Apple uten å betale

Det koster ikke lenger penger å skaffe seg en Apple-utviklerkonto for å teste iOS 17 beta og de andre nye.

Oppdatert, 07:59:

Ser du ikke beta-en i innstillingene? Logg på med Apple ID-en tilknyttet enheten du ønsker å beta-teste OS-et på, på Apples utvikler-side.

Nå koster det ingenting – logg på med Apple ID for å laste ned betaer

Vanligvis er prisen 99 dollar i året, men Apple har altså fjernet dette kravet. Du må altså registrere deg med en Apple-konto, men det er alt. Du har kanskje merket deg allerede at iOS beta-valget dukket opp under oppdateringsinnstillingene selv uten konto – dette er altså årsaken. Med andre ord ser det ut til at det bare er å kjøre på uten å måtte gjøre noe mer, altså å direkte-oppdatere fra innstillingene.

Annonse


Apple lister selv opp endringen på egen utviklerforside. Der forklarer de hva som er tilgjengelig kun med “Apple ID,” og hva man får tilgang til med “Apple Developer Program.” Dette inkluderer tilgang til utviklerverktøy og distribusjon av egne apper på App Store, blant annet.

Vi publiserte vår sniktitt på iOS 17, iPadOS 17 og ikke minst watch10 i går. Uten tvil er det Apple Watch som får de største endringene i september.