playstation håndholdt november 2023
De som håpet på en PS Vita oppfølger blir nok litt skuffet: denne strømmer kun fra WiFi og Playstation 5. Maskinen lanseres visstnok i november.

Annonse


OPPDATERT: Hevder å vite når den lanseres

Ryktet viste seg å være helt korrekt.

Oppdatert, 25. mai, 14:47:

Per Insider Gaming-journalist og lekkeren av maskinen, Tom Henderson, lanserer Sony sin håndholdte halvveis i november eller sent i samme måned. Playstation 5 Pro ventes ikke før vinteren 2024.

Lanseres senere i år – pris ikke kjent

Det var 5. april vi skrev en ryktesak om en håndholdt strømme-Playstation. Nå viser det seg at produktet er ekte i form av “Project Q.” Ikke bare det, men enheten ser nesten akkurat ut som i illustrasjonen den gang: en stor skjerm med DualSense-kontrollere på begge sider. Selskapet annonserte også et par ørepropper for Playstation 5 og PC med støtte for “lossless” lyd.

Se alle trailerne

Enheten krever at man strømmer spillene fra en Playstation 5 – det var jo også ryktet: at den ikke kan spille lokale spill. Av grafisk kvalitet snakker vi opp til 1080p og 60FPS med en 8 tommer LCD-skjerm. Det vil kreves konstant nett-tilkobling. Lanseringen skal finne sted i år, og derfor før lanseringen av Playstation 5 Pro som Insider-Gaming, som lekket den håndholdte, mener kommer sent neste år. Per samme avis er enheten nå i test-fase.

Annonse