Linda Yaccarino twitter
Linda Yaccarino var sjef for NBC Universal sin annonsedel verdt milliarder av dollar.

Annonse


OPPDATERT: Musk har avslørt den nye sjefen

Elon Musk sier at han har funnet en sjef for X og Twitter.

Artikkelen inneholder annonselenke.

Oppdatert, 12, mai, 18:31:

Oppdatert, 12, mai, 17:25:

Annonse


Linda Yaccarino skal være den nye sjefen for X og Twitter. Dette er ikke bekreftet, men hun skal ha forlatt NBC Universal som sjef for reklame og partnere. Det er mulig de ikke er helt ferdige enda, og at det er årsaken at stillingen ikke blir spikret før om en drøy måned. Ryktene rundet henne går på at hun alltid har ønsket stillingen, og at hun er «veldig tøff.» Det later til det er Yaccarino, og vi tipper derfor vi får en bekreftelse på dette når som helst.

Se hennes intervju med Musk i april:

Musk vil fremdeles ha mange roller i begge selskap

X er paraply-selskapet for Musks mange selskap og ideer som blant annet girer opp til krypto på Twitter. I tillegg til alt det vil den kommende kvinnelige sjefen ha ansvar for Twitter, uten at vi tror Musk kommer til å slutte å tweete. Sjefen skal starte om rundt seks uker, men det er ikke kjent hvem hun er eller når vi får vite det.

Musk avslører samtidig han vil bytte rolle som aktiv daglig sjef, til sjefen i styret, sjef for det tekniske (CTO), følge med på produktutvikling, programvare og system-administrasjon. Neida, Musk kommer ikke til å slutte på noen måte, men vil avlastes i en rekke roller og oppgaver.

Det siste fra Twitter er at de som betaler nå kan beta-teste krypterte meldinger. Men som Musk uttalte er ikke tjenesten garantert sikker enda.

Annonse