vivaldi 6
Vivaldi 6.0 byr på nye stor-funksjoner som i stor grad lar brukeren bygge sin egen nettleser-opplevelse.

Annonse


Norske Vivaldi lar deg “bygge” din egen nettleser

Vivaldi 6.0 er lansert for PC-er med to større forbedringer.

For kraft-brukerne

Det norske selskapet ønsker å gjøre nettleseren til programmet du bruker enda mer ved å innføre “Workspaces:”

“Workspaces lar deg organisere fanene dine etter kategori i separate arbeidsområder og enkelt bytte mellom dem. Du bruke både Tab Stacks, og Tab Tiling i Workspaces for å organisere fanene på ulike nivåer. Dette er superkrefter for alle som ønsker å bli mer organiserte og/eller produktive, for ikke å snakke om at det vil gjøre det mye enklere å holde fokus,” heter det i pressemeldingen.

Arbeidsområder er som forskjellige rom i hjemmet ditt, hver med forskjellige formål. Akkurat som du organiserer rommene hjemme, kan du holde orden på rommene i nettleseren din! Du kan nå fokusere på ett enkelt prosjekt om gangen ved å gruppere faner på ett sted med Workspaces.

Vivaldi

Vivaldi mener at denne måten å organisere på gjør det enkelt å holde styr selv på hundrevis av faner. “Du kan for eksempel opprette arbeidsområder for produktivitet, sosiale medier, nyheter og shopping og deretter åpne relaterte faner i disse arbeidsområdene. Dette lar deg enkelt bytte mellom forskjellige sett med faner og holde arbeidsflyten din organisert.”

Annonse


For å hjelpe å forstå hvordan det ser ut, her er noen eksempler:

“Editable UI”

Den store funksjonen nummer to er en langt mer robust måte å endre grensesnittet på. Som du ser under kan du gå for Windows 95-stil, mørkt, knall-rødt, “Windows XP” eller veldig svart – det er opp til brukeren.

Nettleseren tilbyr et tema-marked om man ikke ønsker å endre på ting selv.

Støtte for egendefinerte ikoner er også på plass:

Annonse