twitter og etoro-samarbeid
Elon Musks Twitter innleder samarbeid med eToro om krypto og aksjer og tar med det noen skritt nærmere visjonen om X.

Annonse


Twitter starter med krypto – betaler skapere

Twitter har inngått samarbeid med eToro om salg av kryptovaluta og aksjer.

Artikkelen inneholder annonselenker.

Twitter og eToro med samarbeid

Samtidig melder Musk at Twitter lanserer inntjeningsmuligheter for skapere (ikke i Norge enda), og at de ikke kommer til å ta en del av kaka de første 12 månedene. Kravet er minst 500 følgere, 25 tweets de siste 30 dagene og at man er 18 år.

Yoni Assia, sjef for eToro, mener at ordskiftet om finans på Twitter er veldig viktig for markedet:

Annonse


Finansielt innhold på sosiale medier har utdannet mange som tidligere har følt seg ekskludert av mer tradisjonelle kanaler. Twitter har blitt en avgjørende del av investeringsmiljøet – det er dit millioner av vanlige investorer går hver dag for å få tilgang til økonomiske nyheter, dele kunnskap og for å snakke sammen. Som et sosialt investeringsnettverk ble eToro bygget på nettopp disse prinsippene – fellesskap, kunnskapsdeling og bedre tilgang til finansmarkedene. Det er kraft av delt kunnskap, og ved å transformere investeringer til et gruppearbeid, som gjør at vi kan levere bedre resultater og bli mer suksessrike sammen.

Yoni Assia, administrerende direktør og medgründer, eToro

OPPDATERT – Musk: “Med Twitter er jeg et steg nærmere å skape X”

Flere steg i retning X

Begge disse var ventet og er en del av Musks plan om å lage en “super-app” der man kan gjøre alt – fra nettsamfunn med skapere og video, kanskje shopping og garantert og aksje- og valuta-spekulasjon. Det hele skal under paraplyen X, og ganske riktig: Twitter er nå juridisk kjent som X Corp som igjen eies av X Holding Co.

Chris Riedy, “Vice President, Global Sales & Marketing” hos Twitter uttaler at det sosiale nettsamfunnet “er greia nå og hva folk snakker om,” og mener at praten om krypto på samfunnet vokser som en del av den voksende debatten rundt finans. Samtidig uttaler Riedy at Twitter vil fortsette å investere i det økende fintwitter-miljøet.

Apropos interesse henviser eToro i pressemeldingen til at de i løpet av de første 90 dagene i år så var det 498 millioner tweets om forretninger og internasjonal finans. “65 prosent av tweetene var fra brukere i aldersgruppen 18 til 34 år,” melder selskapet.

Annonse