tesla kanskje nye model 3
Kan dette være nye Model 3? Det ser slik ut, men verken lekker eller bildet vet vi nok om foreløpig. Bilde: ffiarpg/Reddit

Annonse


Dette kan være nye Tesla Model 3

Det var sent i fjor de første ryktene om en redesignet Model 3 dukket opp.

Kan dette være den store lekkasjen?

Dette er veldig interessant da dette naturlig nok er toppselgeren til Tesla sammen med Model Y – Model S og X selger i små antall sammenlignet med dem, men så er det også biler til over 1 million kroner. Derfor er det ekstra gledelig at Tesla nå snur seg mot Model 3 for å oppgradere folkefavoritten, etter å ha oppgradert interiøret i S og X.

“Highland” skal være det interne prosjektnavnet Tesla har gitt bilen.

Ser mer sportslig ut

Utover bildet fra en anonym kilde på Tesla-siden på Reddit, er det ingen informasjon. Tittelen på tråden er “Model 3 Refresh” og den har nå godt over 700 kommentarer. Kontoen bak bildet har vært medlem siden 2010 og er derfor som veteran å regne i forumet.

Annonse


Det hadde jo vært litt galskap om dette faktisk var nye Model 3, avslørt på denne måten med møkkete front og det hele, men man vet sannelig ikke. Designet ser ut til å matche Teslas designspråk, men med en noe tightere midje ser den sportsligere ut enn noe trauste Model 3 pre 2023.

Model 3 ble lansert sommeren 2017 og Model Y tidlig 2020.

Annonse