ps vr 2 kan bli billigere
Sony har nedjustert salgsprognosene for PS VR 2 en rekke ganger per Bloomberg som nå sier at salgstallene vil gjøre det vanskelig å nå målene. Løsningen blir trolig priskutt.

Annonse


Blir trolig billigere

Playstation VR 2-salget skal visstnok ikke gå bra for Sony.

Forventer nå å selge 1 million hodesett innen mars 2024

Vi rapporterte en sak om at Sony måtte nedjustere salgsprognosene før salgssstart 22. februar.

Som meldt i januar:

“Nå avslører Bloomberg som har snakket med personer som har kjennskap til Sonys interne anliggende at selskapet skal ha kuttet produksjons-ordren fra to millioner til en million hodesett. Sony skal også ha forklart til en partner i produksjonsnettet at de venter å selge 1,5 millioner fra april i år til mars neste år. Vi vil ikke bli super-sjokkert om produktet blir priskuttet eller tilbys med pakker med et par ekstra spill. Over 12 000 kroner for konsoll og hodesett er mye penger.”

Annonse


Nå skal 1,5 millioner-tallet være kuttet til 1 million.

Derfor ligger alt an til priskutt

Og Bloomberg rapporterer at Sony forventer å selge 270 000 PS VR2 innen tampen av inneværende måned. Vil da Sony klare å nå salgsmålene sine, eller må de nedjustere igjen?

PS VR 2 koster 6700 kroner. En Playstation 5 Digital er priset til 5700 ved tilbud (i skrivende stund) og ellers rundt 6500 kroner.

Hva er så kuren? Den vanlige: senk prisen og eventuelt ta ekstra-kosten det medfører til produktet er billigere å produsere. Er tallene svake og Sony ikke klarer endre kurven, er priskutt garantert.

Annonse