The last of us part 1 oppdatering
Naughty Dog har lansert en av flere oppdateringer for å fikse en rekke større tekniske problemer med The Last of Us Part 1 til PC.

Annonse


OPPDATERT: Opplever store problemer, nå er oppdateringen her

The Last of Us Part 1 i nyversjon på Playstation 5 er en fabelaktig opplevelse av høyeste kaliber da vi anmeldte det september i fjor.

Oppdatert, 30. mars, 20:41:

Naughty Dog har svingt seg fort rundt og rullet ut en oppdatering som retter følgende:

  • Rettet flere ytelses- og etterslep-problemer som påvirker noen brukere.
  • Lagt til ekstra krasjdiagnoseinformasjon for å hjelpe til med å undersøke shader-bygningsrelaterte krasj og andre vanlige rapporterte stabilitetsproblemer.

Det kommer en oppdatering til om ikke så lenge loves det i samme oppdateringsnotat.

Annonse


Få lovord

Det samme kan man ikke si om spillet på PC, i det minste ikke hva angår tekniske problemer. Dette blir sikkert et bra spill når Naughty Dog har rettet feilene, men nå er det visstnok for mange av dem.

Spillet ble lansert blant annet på Steam i går, og kritikken, den hagler.

Overveldende negativt

Nå er ikke det uvanlig at spillere klager, men denne gang er det voldsomt. Kun 33 prosent av anmeldelsene er positive – “stort sett negative” er hva som fremheves av de over 6500 anmeldelser.

Tilbakemeldingene er av typen: “krasjer hvert 20 minutt. Er dårlig optimalisert. Ser utrolig ut, men må optimaliseres.”

Naughty Job jobber med flere oppdateringer

Studioet er på jobben og sier de jobber med å undersøke mange av problemene. “Vi vil fortsette å oppdatere deg, men teamet prioriterer oppdateringer og vil adressere problemene i kommende opp dateringer.”

At studioet allerede nå bekrefter at flere nedlastinger er på vei understreker at de skjønner mye av omfanget av hva som må rettes opp i.

Annonse