philips hue bridge
Signify har måttet utsette Matter-støtten for Philips Hue Bridge til senere i år.

Annonse


Den viktige støtten er utsatt

Signify kommer ikke til å klare å levere Matter-støtte i Hue Bridge i første kvartal i år likevel.

Skal si ifra når konkret dato foreligger

philips hue bridge matter
Matter-logoen er allerede på esken.

Det verste: selskapet som lager utstyret for Philips har ingen ny lanseringsestimat for oss. Signify innleder med at de samarbeidet med mange partnere, men at de “fokuserer alltid på overbevisende kvalitet for å møte kundenes forventninger. Derfor vil vi bruke litt mer tid enn opprinnelig planlagt på Philips Hue Bridge-programvareoppdateringen før vi gjør den tilgjengelig for alle forbrukere.”

Selskapet melder de skal informere kundene så snart de har en dato klar for Matter-oppdateringen. Som Hueblog peker på, er ordlyden slik at det neppe er snakk om et par uker utsettelse – det høres for oss mer ut som måneder.

Forener smart-hjemmet

Matter ble endelig lansert i oktober i fjor etter flere utsettelser. Standarden er til for smarthjem-produkter og tjenester:

Annonse


“Wi-Fi gjør at Matter-enheter kan samhandle over et lokalt nettverk med høy båndbredde og lar smarthjemenheter kommunisere med skyen,” forklares det i pressemeldingen som også avslører at Thread-teknologien “gir et energieffektivt og svært pålitelig mesh-nettverk i hjemmet.”

Over 280 selskapet er med som vi meldte vinteren i fjor. iOS og Android har for lengst støtte.

I første rekke brukes standarden av enheter som lys og annet elektrisk, AC-systemer, sikkerhetssystemer og dør-låser samt TV-er og kontrollere.

Med støtte fra selskap som Apple, Amazon og Google, og med totalt over 280 selskap ombord, så vil dette gjøre det enklere å utstyre hjemmet og å styre det, også på tvers av enheter.

Annonse