telia ber kundene aktivere flymodus
Telia har utført en nettendring som innebærer at alle kunder må aktivere flymodus i ti sekunder, eller ta omstart av mobilen, for at samtaler skal fungere som normalt.

Annonse


Alle Telia-kunder må gjøre dette

“Etter en planlagt endring i mobilnettet i natt kan enkelte av våre kunder oppleve problemer med å gjennomføre samtaler,” melder Telia i en pressemelding fredag morgen.

Gjorde endring i natt

Operatøren forklarer at man må aktivere flymodus, vente i 10 sekunder, og deretter deaktivere moduset. På den måten vil mobilen fungere som normalt og man vil kunne utføre samtaler.

Mobildata fungerer som normalt påpeker Telia, og fungerer ikke flymodus-trikset, ta omstart av mobilen.

“Vi beklager på det sterkeste de ulempene dette har for de som er berørt,” avslutter selskapet i den knappe pressemeldingen.

Annonse


Gir også beskjed på Telia.no

Også på nettsiden til selskapet er meldingen sentralt plassert:

“Etter en planlagt endring i mobilnettet i natt kan enkelte av våre kunder oppleve problemer med å gjennomføre samtaler. For at telefonen skal fungere som normalt ber vi alle kunder skru mobilen på flymodus, vente i 10 sekunder og så skru flymodus av igjen. Hvis flymodus ikke fungerer, gjør en omstart av telefonen. Mobildata fungerer som normalt. Vi beklager på det sterkeste de ulempene dette har for de som er berørt.”

Annonse