ikea Vindstyrka
IKEA lanserer enda et nytt smarthjemtilbehør i april. Strategien er billige men mange av dem slik at de kan kobles sammen og automatisere.

Annonse


Se hva IKEA vil gjøre med hjemmet ditt

“Vindstyrka” er IKEAs nyeste smarthjem-tilbehør.

Artikkelen inneholder annonselenker.

Oppgraderer toppselger

Fra før av selger de ladere og smart-lamper. Nå er tiden inne for måling av luftkvaliteten og mer.

Produktet må ikke forveksles med “Vindriktning” som allerede selges i Norge for 129 kroner:

Annonse


“Vil du vite mer om lufta du puster inn hjemme? Sjekk luftkvaliteten basert på partikler (PM2,5) med denne enkle og stilige sensoren – perfekt å kombinere med FÖRNUFTIG luftrenser. Produktet har et meget enkelt grensesnitt som med et lys “viser tre nivåer av luftkvalitet – grønn (god), gul (OK) og rød (ikke god).”

Kjøp NordVPN.

App-støtte er selvsagt på plass.

Måler mer med informativ skjerm

Det nye produktet, “Vindstyrka”, har en mer avansert skjerm som viser partikler i luften, luftfuktighet, temperatur og mengden med forurensende gasser i huset.

Lanseringen skjer i april, men pris er foreløpig ikke kjent.

IKEA forklarer at produktet kan kobles med andre for å automatisere luft-rensing:

“Når sensoren er koblet til Dirigera, knutepunktet for smarte produkter, gjør sensoren innendørs luftkvalitetsnivåer lesbare i IKEA Home smart-appen. I appen kan brukere også aktivere Vindstyrka til å utløse andre smarte enheter, noe som gjør luftkvalitetsnivåer handlingsdyktige.

Vindstyrka kan brukes alene, men også for å forbedre egenskapene til den eksisterende smarte luftrenseren Starkvind. Ved å koble Vindstyrka til Starkvind kan viftehastigheten automatisk justeres i samsvar med mengden PM2,5 i luften, noe som sikrer at luften i hjemmet alltid er så ren som mulig.”

Dirigera.

Kjøp Bitcoin Norge.

Annonse