samsung lanserer flex i norge
Samsung gjør det mulig å abonnere på nye mobiler og starter med Galaxy S23-serien.

Annonse


Ny måte å betale for Samsung Galaxy

Samsung lanserer Flex i Norge, en ny måte å betale for Samsung-mobiler på.

449 kroner for Galaxy S23 128GB

“Tjenesten gir brukerne mer frihet til å bytte eller oppgradere mobilen sin så ofte man ønsker, eller etter 24 måneder, avhengig av hvilken ordning man har valgt. Uansett hva brukeren velger er det en fast månedskostnad, samtidig som Samsung gjennom et samarbeid med Foxway, kan forlenge livssyklusen til hver enhet,” heter det i pressemeldingen.

Interesserte har to valg: en 24 måneders avtale der kunden kan velge mellom å oppgradere eller levere tilbake mobilen med en minimum bindningstid på 12 måneder. 

For 449 kroner måneden får man Galaxy S23 128GB.

Annonse


Når du har valgt Samsung Galaxy du er interessert i, kan du se om den er kompatibel med Samsung Flex. Du kan se dette ved at Samsung Flex er tilgjengelig som kjøpsalternativ. Vi legger stadig til nye modeller som kan velges.

Samsung

Samme mobil, men mer fleksiblitet

Tjenesten uten bindingstid “inkluderer mulighet for brukeren til når som helst kan bytte modell og avbryte tjenesten uten kostnad etter inneværende måned.”

Dette fordrer at “bytte eller oppgradering kan skje når som helst forutsatt at brukeren ikke har tilgang til to enheter på samme tid.”

Samsung Flex med full fleksibilitet koster fra 599 kroner i måneden for en Galaxy S23 med 128GB lagringsplass.

Annonse